Het concept staat. De ambities zijn op haalbaar getoetst en je weet wat de mogelijkheden zijn qua indeling en inrichting. Er ligt een realistisch budget op tafel met een reële planning. Maar wat nu, want met alleen een concept en een plan ben je er niet. 


Er moet een concreet plan met uitgewerkte tekeningen en lijsten komen waar de aannemer en interieurbouwer mee aan de slag kunnen zodat de ideeën straks werkelijkheid worden. Het interieurontwerp moet functioneel en gastvrij maar hoe zorg je daarvoor? Van een lichtplan heb je wel eens gehoord maar je hebt geen idee waar je op moet letten. Een elektraplan, staan daar de stopcontacten op? Je weet in ieder geval dat er voldoende moeten komen maar dat coördineren en managen gaat jouw de pet te boven. Laat staan dat je daar tijd voor hebt. Dus wie gaat die maken? 

Hoe zou het voor je zijn?

 • Als er een concreet plan op tafel komt te liggen waarin over alles is nagedacht. De de guest journey, de routing, de verlichting, de inrichting zoals het type meubels, het sanitair en de kleuren en materialen.
 • Als je doormiddel van 3D visualisaties een beeld krijgt van hoe de ruimtes eruit komen te zien. Zo kun ben je onderdeel van het proces, heb je invloed op het ontwerp en kom je uiteindelijk niet voor verrassingen te staan. 
 • Als je precies weet welke materialen je kunt toepassen rekening houdend met aspecten als duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en brandveiligheid. 
 • Als jij je kunt focussen op je dagelijkse taken, de dingen waar je goed in bent en het proces uit handen kunt geven


null

null

We werken het ontwerp in 3 tot 4 verschillende fases tot in detail uit. We nemen je mee in de keuzes die er gemaakt moeten worden en laten je zien wat wel en niet werkt. In elke fase gaan we steeds het ontwerp verder uit specificeren en ontwerpbeslissingen vastleggen. Hoe worden de looproutes? Hoe verloopt de guest journey? Waar komt het bed te staan? Welke type vloerafwerking past het beste in de ruimte? Hoe zorgen we voor voldoende verlichting? Je bent nauw betrokken bij de keuzes die we maken waardoor je invloed blijft houden op het ontwerp en dus het eindresultaat.


Je kunt de voordelen van je product ook visueel onder elkaar zetten

Ontwerptraject: Gastvrij interieur

 • Je trekt nu niet de gasten aan die je het liefst bedient doordat jouw hotel niet de juiste sfeer uitstraalt en qua duurzaamheid niet op gewenst niveau is.
 • Steeds vaker vragen gasten naar het duurzaamheidsbeleid. Daar kan je niet volledig voor staan want je vind het beleid eigenlijk te matig.

Investeringskosten

Als we gaan samenwerken weet je altijd vóór de start precies waar je aan toe bent. We maken op maat vaste prijsafspraken. 


Wil je weten wat de investeringskosten zijn voor het laten maken van een ontwerp en tekeningen? Neem dan contact met ons op.

Na dit ontwerptraject 

 •    Heb je van elke ruimte een visueel uitgewerkt 3D beeld wat je al kunt gebruiken om de nieuwe inrichten te promoten. 
 •    Heb je een complete tekeningenset waar de aannemer een definitieve offerte mee kan maken en de plannen kan realiseren. 
 •     Heb een overzicht van alle kleuren en materialen die in het ontwerp komen gedocumenteerd in lijsten zodat de aannemer dit    makkelijk kan bestellen.
 •    Heb je een technisch en decoratief lichtplan en elektraplannen waar de installateur mee aan de slag kan
 •    Heb je een uitgewerkte lijst met meubels die besteld kunnen worden. Inclusief offertes. 
 •    Koppelen we je aan ons netwerk van leveranciers en specialisten.