We gaan niet minder reizen, wel bewuster.

Even heen en weer vliegen voor een weekendje Barcelona? Het vliegtuig pakken om een middagje te shoppen in Londen? Het kan (straks) Γ©cht niet meer. Want ondanks dat we vliegen niet totaal uit ons leven willen en kunnen verbannen, hebben we stiekem allemaal wel een beetje last van π™«π™‘π™žπ™šπ™œπ™¨π™˜π™π™–π™–π™’π™©π™š.

We zijn er dol op: π™§π™šπ™žπ™―π™šπ™£. En ondanks de waarschuwende berichten over klimaatverandering, gaan we denk ik niet minder reizen maar wel bewuster. Want als we weg gaan, dan blijven we langer weg.

We combineren onze vakantie met π™§π™šπ™’π™€π™©π™š π™¬π™šπ™§π™ π™šπ™£ of met een zakelijk event. Aan een familiebezoek in het buitenland plakken we een paar dagen extra vast of we kiezen voor een paar maanden π™¨π™–π™—π™—π™–π™©π™žπ™˜π™–π™‘.

Deze mooie combinatie tripjes heeft invloed op de lengte van ons verblijf. Maar hoe gaan we dat bekostigen, want ons jaarlijkse vakantiegeld is niet verdubbeld…

Een hotelkamer boeken voor 4 weken, het kost al gauw €3000, forget it! In een hostel overnachten waar je kamergenoten om 4 uur ’s nachts hun bed in rollen terwijl jij de volgende dag om 9 uur in de eerste Zoom meeting wordt verwacht. It’s not gonna work…

Waar overnachten we dan?

That’s the question.

Wat we nodig hebben is een lekker comfortabel bed, zonder vreemde kamergenoten voor een betaalbare prijs. Zodat we de volgende dag uitgerust achter onze laptop kunnen kruipen.

De behoefte aan short stay zal daarom groeien. Want we houden graag het comfort en service dat een hotel te bieden heeft.

Een paar mooie voorbeelden hiervan zijn ZOKU en Locke Living.

Vorige
Vorige

Energielabel C sinds 2023 verplicht voor kantoren, zijn hotels next?

Volgende
Volgende

Work Hard Play Hard is passè…